BGtop
Главни Общество

Жертва на домашно насилие: Бях бременна, а той ме блъскаше

Да разпространим новината

Бях бременна в третия месец, а той не спираше да ме блъска. Блъскаше ме в мебелите в хола. Изпитвах огромна болка. Не спираше да ми повтаря колко хубаво изглеждам с размазания от сълзите ми грим.

Това сподели в ефира на Нова телевизия моделът Диана Николова.

,,Заплашваше ме с нож. Заплашваше ме, че ще ме заколя пред сина ми. Една вечер ме хвана ме за врата, опря до гърлото ножа и ме попита „Ти къде беше?“. В онзи момент не спирах да си повтарям, че трябва да се успокоя. В такива случаи не знаеш какво можеш да направиш. Не можех да избягам, взе ми телефона. Не исках да крещя, защото се страхувах, че ще ме накълца с ножа“, разкри още Николова.

,,Това не е обич. Ако обичаш един човек, ще му дадеш свобода. Не спираше да ми казва, че аз съм само негова и че ще съжалявам, ако някога го напусна“, каза тя.

,,Постоянно се оглеждах, щом го напуснах. Беше ме страх, сънувах кошмари. Очаквах да ме залее с киселина, както се заканваше. Не сме се виждали от 4 години и предпочитам да не го виждам повече. Не искам да бъда жертва. Аз съм жена, която се е преборила с тия неща. Моята грешка бе, че чаках твърде дълго и твърде дълго му вярвах. Но хората не се променят“, завърши Диана Николова.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline