Главни Общество

Загиналата туристка в Рила е известна журналистка, трагедията е голяма

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Дългогодишната журналистка Лили Тодорова е загиналата в Рила туристка, чието тяло бе открито днес край Рилския манастир, съобщиха от БТА. Любовта към планината отне живота на нашата бивша колежка Лили Тодорова, пишат от агенцията.

Дългогодишен журналист в БТА и бивш главен редактор на „Вътрешна информация“, тя ще остане като един от най-ярките и колоритни образи, с огромно сърце, неподражаемо чувство за хумор и всеотдайност към работата и хората, казват още от БТА. В миналото Лили Тодорова бе и един от журналистите в БЛИЦ.

Лоши новини за туристката, изгубена от 4 дни в Рила След оттеглянето си от активната журналистическа дейност, тя не спря да се развива и да търси нови начини за развитие.

Догодина й предстоеше да завърши докторантура в Богословския факултет, свързана с друга нейна страст – хоровото пеене и църковнославянската музика.

Лили е и дългогодишен доброволец в стационара за наркомани и алкохолици в Суходол. В събота тя се отправи на поредния планински преход в любимата й Рила планина. Днес тялото й бе открито в района на Белия улей, до Рилския манастир.

loading...

Препоръчано

Реклама