BGtop
Главни Криминални

Задържаха судански гражданин след инцидент с джипа на жената на Сидеров

Да разпространим новината

Снощи към 20.00 часа е настъпило леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. „Витоша“ – по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

По информация на евродепутатът Николай Бареков съпругата на Волен Сидеров – Деница е катастрофиралата снощи. Колата й е ударена от суданския граждани. Това става ясно от страницата му във Фейсбук.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единия телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли, съобщават от МВР.

В района на бул. „Г.М.Димитров“ тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място за да прекрати агресивното поведение на шофьора – 40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Съпругата на Волен Сидеров е в шок от инцидента, на който е присъствал и сина ѝ.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline