Главни Криминални

Внукът на жестоко пребития в Славяново възрастен мъж: Било е на живот и смърт

Да разпространим новината

Към 1 часа лицето е нахлуло, дядо ми е излязъл, сборичкали са се, имало е побой и дядо ми си е хвърлил портмонето, в което е имал 120 лева, защото вече е било на живот и смърт. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия Георги Вачев, внук на пребития в дома си в Славяново 82-годишен мъж. Припомняме, че вчера младият мъж даде гласност на случая с пост във Фейсбук.

Дядо ми е със сериозни контузии. В болницата в Плевен е със счупена скула и наранявания по цялото тяло. Такива обири не се случват за първи път, заяви Георги.

Искам да благодаря на всички хора, които по някакъв начин станаха съпричастни. Единствената ми идея да го пусна в интернет е да стигне до възможно най-много хора и нападателят да получи адекватно наказание от съда, да бъде в затвора, където му е мястото, каза още внукът на пребития възрастен мъж.

Синът на пострадалия уточни, че баща му е познавал нападателя и го е викал няколко пъти да му помага за работа.

Физическата болка ще отмине, но ще остане стресът. Идеята ни е да се обърнем към медиите е нападателят да получи адекватно наказание. Не дай си Боже, да го освободят и да се върне в Славяново, не знам баща ми как ще спи въобще, каза още синът на нападанатия възрастен мъж.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline