Главни Криминални

Вижте злокобното място, на което откриха убитата журналистка

Да разпространим новината

Втори ден продлжава разследването на жестокото убийство на телевизионната водеща Виктория Маринова, което разтърси страната с бруталността си. Местната русенска телевизия разпространи злокобни кадри от мястото на смъртта на 30-годишната жена, която беше административен директор и водеща в телевизия ТВН.

В Русе вече пристигна вътрешният министър Младен Маринов и главният прокурор Сотир Цацаров, съобщава rusemedia.com.

Продължава активната работа по разкриването на тежкото престъпление. Проверяват се всички вероятни версии. Проверява се криминалният контингент, за който има данни, че е склонен към извършването на тоя тип престъпления. Продължава работата по установяване на лица, които са били евентуални свидетели в хода на разследването, проверява се видеонаблюдението на града. Проверяват се много лица и евентуална тяхна съпричастност към извършеното престъпление, но към момента задържано лице няма. Активно се работи по всички вероятни версии, телефонът не е намерен, но се прави всичко необходимо в тая връзка. Извършват се проверки за евентуални пациенти на Центъра за психично здраве, които са склонни на такава агресия, проверките продължават“.

Довечера от 18.30 ч ще има бдение за Виктория пред Паметника на свободата.

Тялото на 30-годишната майка на 7-годишно момиченце бе открито в събота в труднодостъпен район в Русе – в храсти, близо до р. Дунав. Младата жена е станала жертва на изнасилване и побой. Била е обезобразена и задушена. Криминалисти казват, че не помнят в Русе да е извършвано толкова брутално престъпление.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама