BGtop
Главни Криминални

Вижте окончателната присъда за жестокия убиец от Кючука!

Да разпространим новината

Върховният касационен съд остави в сила решението на Пловдивския апелативен съд, с което е потвърдена присъда от 13 години и 4 месеца лишаване от свобода спрямо Таньо Танев. Той е признат за виновен в убийството на приятелката му Мариела, което е  извършено по особено мъчителен за пострадалата начин и с особена жестокост.

На 30.01.2017 г. в жилището си в Пловдив след употреба на алкохол Таньо съблякъл Мариела гола и я пребил до смърт в банята. След това продължил да пие. Час и половина по-късно звъннал на телефон 112 и съобщил за случилото се. Пристигналите лекари от „Спешна помощ“ само констатирали смъртта на жената.

Според апелативните магистрати правилно в присъдата е определено наказание от 20 години лишаване от свобода, което съдът е намалил с една трета на 13 години и 4 месеца затвор заради признанието на подсъдимия и проведеното съкратено съдебно следствие. Отчетено е и обстоятелството, че до сега Таньо е съден седем пъти. На майката и сина на пострадалата са присъдени по 100 000 лева, представляващи обезщетение за претърпените болки и страдания. Присъдата е влязла в сила.

Източник: Plovdiv24.bg

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Борислав Иванов

Име: Борислав
Фамилия: Иванов
Местоположение: град Варна, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline