Главни Криминални

Викторио Александров отново поиска домашен арест. “Аз не съм убиец”, каза той. Съдът обаче го остави в ареста

Да разпространим новината

26-годишният Викторио Александров дойде в съда с пранги на краката, предаде репортер на Novini.bg.

Той скри погледа си от журналистите.

Викторио днес обжалва пред Софийския апелативен съд наложената му мярка от СГС.

26-годишният Александров е обвинен за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и детето им, както и за принуда спрямо таксиметров шофьор. В петък той се изправи пред съда за първи път. Влезе в съдебната зала без да крие лицето си. Поиска да бъде пуснат и да се прибере у дома.

Двойното убийство става в началото на миналата седмица. Първо в апартамент в “Надежда” убива майката на детето му, а по-късно е убито и самото едногодишно момиченце, а самият Александров прави неуспешен опит за самоубийство.

Пред апелативните съдии Викторио заяви, че има болки в главата и не чува. Оплака се, че не е посещаван от лекар. Той отново поиска да му бъде променена мярката на “домашен арест”, като обясни, че и също като баща е загубил детето си. Викторио сподели, че в ареста се чувства много заплашен. “Аз не съм убиец и никога не съм бил, нито пък съм крадец. Работя като охранител и пазя живота на хората”, заяви той пред съда.

САС обаче не уважи искането му за промяна на наложената му мярка и го остави в ареста, като се обоснова, че всички доказателства сочат, че той е извършител на деянията, за които е обвинен.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline