Главни Криминални

Викторио Александров: Не помня, че ги убих

Да разпространим новината

„Не помня, че ги убих. Не помня да съм се возил в такси“. Това казал двойният убиец Викторио Александров по време на разпита му, обявиха прокурори и разследващи пред „Телеграф“.

loading...

26-годишният охранител дори не трепнал, когато го питали защо е убил жена си и едногодишното си бебе. „Нямаше никаква емоция, дори не трепна, не се разплака, не съжали за бруталните престъпления“, споделят криминалисти и обвинители. Те не крият, че са шокирани от реакцията му.

От прокуратурата обявиха вчера, че са повдигнали три обвинения на Викторио – за умишлено убийство на Дарина Министерска, за разстрела на малката Никол и в принуда на таксиметров водач, когото отвлече. Наложен му е 72-часов арест. Викторио бил разпитан в болничната стая. Постоянно казвал, че не знае нищо за касапницата. Единственото, което споделил било, че помни как тичал с бебето си в Северния парк, после се возил на автобуса.

За убийството на бебето Никол се оправдал, че се бил спънал в тъмното и без да иска натиснал спусъка, а куршумът уцелил детенцето. Посочил някакви рейсове, на които се бил возил с детето, но тепърва ще се проверява дали са действителни, или охранителят е излъгал разследващите.

loading...

„Не помня да съм се возил в такси, не помня никакъв шофьор“, казал Александров на въпрос защо е похитил таксиджията.

„Възможно е все още да е в шок и действително да не помни убийствата. За нас обаче по-скоро става въпрос за маска, която е сложил, за да заблуди полицията“, коментират криминалисти.

На Викторио е назначена психиатрична експертиза. Резултатите от тестовете му за алкохол и дрога са отрицателни, което означава, че е убил семейството си в абсолютно трезво състояние и не под въздействието на наркотици.

Реклами

loading...
loading...

About the author

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.
Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.