Главни Криминални

В „Пирогов“ продължават да се борят за живота на простреля мъж, 1-годишното момиченце е починало

Да разпространим новината

Мъжът на 26 години, който бе открит с огнестрелна рана в слепоочието край Горни Богоров е в откаран в болница „Пирогов” в много тежко състояние. Детето на годинка, което бе простреляно, е починало от раните си в „Пирогов“. Лекарите се борят за живота на мъжа, предаде БНР.

26-годишният мъж се е криел край Горни Богров. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, 1-годишно момиченце, след което се е прострелял.

По-рано той е застрелял 23-годишната си приятелка в столичния квартал „Надежда“. Полицията е получила сигнала в 18.30 часа вчера вечерта в полицията бе получен сигнал за открита простреляна и починала 23-годишна жена в столичния квартал „Надежда”. Тя е намерена от родителите ѝ, след като не могли да се свържат с нея. За да влязат в апартамента на ул. „Бели Дунав” 2, те повикали ключар.Малко по-късно полицията обяви за издирване 26-годишен мъж и малко дете във връзка с престъплението. Предполага се, че мъжът е убил жената, с която наскоро се били разделили и след това е прострелял себе си и дъщеря им.

Мотивите за тежкото престъпление се изясняват.

Предполага се, че преди това той е застрелял майката на детето, с която доскоро живеели заедно.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама