Главни Общество

Уволняват Ричард от фитнес залата заради лош имидж

Да разпространим новината

Фитнес инструкторът Ричард Величков крои планове, че „ВИП Брадър“ ще го изстреля към славата, където парите ще завалят като пороен дъжд и ще стане милионер. Да, ама не! Съквартирантът май ще се окаже безработен след края на риалити формата, тъй като работодателят му му е вдигнал мерника. Собственикът на фитнес залата, в която работа, не бил никак очарован от представянето на Ричи в Къщата и бил на мнение, че Величков е уронил имижда на клуба му.

Бизнесменът не желаел до себе си „супер жалък“ инструктор, който си прави реклама на гърба на жените. От управата на залата се питали как е възможно Величков да падне толкова ниско и да ръси глупост след глупост, която в последствие зрителите свързват с техния фитнес, пише седмичник.

Позорният образ на Ричи дори вдъхнови песента „Супер жалък“, която вече е с рекорден брой гледания в интернет. Заради изцепките си съквартирантът стана и главен герой на безчет вицове и колажи. Така след неочаквания развой на събитията трудовият договор на „Мистър София“ ще бъде прекратен.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама