Главни Криминални

Убиха съпруга на Наталия Гуркова в ЮАР

Наталия Гуркова
Да разпространим новината

Зловеща новина се появи в международната преса тази сутрин, а за часове достигна и до България. Съпругът на Мис България Наталия Гуркова – Джордже Михалевич е бил застрелян вчера вечерта в ЮАР.

По информация на властите в Йоханесбург, инцидентът е станал в град Бедфордвю. Михалевич е пътувал с автомобила си и е спрял на светофар на кръстовище. Непосредствено до страната на шофьора в същия момент спрял мотор с двама пътници. Мъжете са стреляли в страничното стъкло. Произведени са два изстрела, след което са се обърнали и са избягали от местопрестъплението.

От полицията в Бедфордвю отказаха да разкрият името на жертвата. Уточниха само, че е направил опит да се прикрие от оръжията като залегне, но за съжаление вторият куршум го е улучил. „Жертвата е спряла на светофара, за да изчака да премине. В същия момент до него е спрял мотор с двама пътници, които са го застреляли през прозореца. След това са обърнали мотора и са избягали. Жертвата е паднала, а след това е направила опит да се изправи и е видяно, че мъжът е прострелян. Разследването продължава“.

По-късно в социалните мрежи се появи информация, че мъжът, който е застрелян на кръстовището е Джордже Михалевич. Сръбският бизнесмен с корени и от Черна гора е известен като диамантен магнат. Той управлява компаниите Sandton Gold и Diamond Exchange, както и Salon Prive.

Капитан Андре де Жардер заяви пред TimesLIVE, че жертвата току-що била обядвала в ресторант в Бедфордвю и е била на път към дома си, когато е била нападната. Мотоциклетът е бил марка „Кавазаки“.

„Той е спрял на светофар и двама заподозрени на мотоциклет са се приближили до него. Те са стреляли през прозореца“, каза Жардер. Не можем да кажем колко точно изстрели са били произведени, нито колко точно са уцелили шофьора. „След това той е продължил да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята“, разкри още капитанът.

От полицията заявиха, че въпреки съмненията за връзка с подземния свят в покушението, мотивите за него все още не са известни. „Самоличността на жертвата не може да бъде обявена официално, защото за кончината му все още не са уведомени неговите роднини“, допълни Жардер.

Михалевич и Наталия са женени повече от десет години. Двойката има две деца, като делеше времето си между България, Черна Гора, Средиземно море и ЮАР. Последните години семейство Михалевич пребиваваше основно на Балканите.

Самата Наталия Гуркова се оплака, че не се чувства сигурна в ЮАР, заради което е настояла семейството да се върне в България. За последно двамата бяха заедно на рождения ден на Наталия преди няколко дни. Самата тя бе в София допреди ден по повод софийската седмица на модата.

loading...

About the author

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com