Главни Политика

Цветанов с призив към президента Румен Радев

Да разпространим новината

„Искам да благодаря на всички, които участваха в дискусията и изслушването на Красимир Влахов, както и на тези, които проявиха инициативност. Предложението за Влахов бе направено от ПП ГЕРБ и Обединени патриоти“, заяви от парламентарната трибуна Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ.

„Благодаря на ПП „Воля“ и ДПС, които изявиха желание да направят срещи с Влахов. Това, което показа българския парламент е още едно доказателство за прозрачност. Имаше упрек от депутат от левицата, че се прави нещо тайно и задкулисно, визирам господин Свиленски“, добави той.

„Колегите от ляво, когато излизате и говорите, че има нещо задкулисно, сега е моментът да дадете своята оценка за процедурата и кандидата. Ако не го направите днес, нямате право да бъдете съдници след това. Не смятам, че БСП трябва да бъде една популистка партия и да се заиграва със страховете на хората“, каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

„Призовавам президента да бъде внимателен и да наблюдава внимателно работата по избор на конституционен съдия в НС и да проведе също обсъждания, когато обяви своя кандидат за КС“, заяви Цветанов.

„От ПГ на ГЕРБ ние ще подкрепим Красимир Влахов“, завърши още той.

loading...

About the author

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com