BGtop
Главни Политика

Тома Биков отговори на Нинова

Да разпространим новината

Изказванията на Корнелия Нинова, че изборите ще бъдат фалшифицирани граничат с атака срещу демократичния ред. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков в изказване от парламентарната трибуна по дебатите по промените в Изборния кодекс.

„Нормално е Нинова да има мнение по различните текстове. Опозиция и управляващи и всяка политическа сила да изразява своето мнение и концепция по различните въпроси. Притеснителното е внушението, че изборите ще бъдат фалшифицирани. В тази зала трябва да бъдем много отговорни към изборния процес. Когато доверието в изборите бива нарушавано, тогава демокрацията изчезва, изборите са нелегитимни и обществото изпада в хаос“, каза още Биков.

„Демокрацията е изключително крехко нещо. Тя може да приключи за няколко часа буквално. Виждали сме такива случаи в чужбина и то не в далечното минало, а съвсем наскоро“, коментира депутатът от ГЕРБ.

„БСП прави кампанията си върху това, че изборите ще бъдат фалшифицирани. Защо ли, защото знаят, че ще ги загубят. Това може да върши работа на вашия конгрес, когато загубите изборите, само, че това е удар върху демократичните устои на българската държава“, завърши Тома Биков.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline