BGtop
Главни Инциденти

Тежка катастрофа край Момчилград, има загинала и ранено дете

полиция нощ
Да разпространим новината

52-годишна жена е загинала, а 5-годишно дете е със счупен крак след катастрофа, станала вчера по главния път между Кърджали и Момчилград в района на село Глухар. Това съобщиха от ОДМВР – Кърджали.

Произшествието станало около 13,30 часа, а сблъсъкът е между „Фолксваген“ с кърджалийска регистрация, управляван от 39-годишен, и „Мерцедес“ с холандска регистрация с 31-годишен водач. Вследствие на удара загинала пътничка във фолксвагена, а 5-годишно дете от мерцедеса е със счупен крак.

Полицейски екипи са насочвали движението в едната лента, а пожарникари от службата в Кърджали са рязали смачкания „Фолксваген“, за да извадят загиналата жена. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство.

Работата по случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в РУ-Кърджали и разследващ полицай. След нарушена дистанция по пътя между Кърджали и село Бойно товарен „Мерцедес“ с 40-годишен водач блъснал намаляващ пред него скоростта „Мерцедес“, който ударил движещ се пред него товарен „Мерцедес“.

Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновния за произшествието е съставен акт по ЗДвП.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.
Източник:

МВР, novini.bg

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline