Главни Любопитно

Тъжно. Лоши новини за Ангела Меркел. Германия посърна

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те
  1. В​​​​​​секи човек има право на почивка. Това важи и за канцлерът на Германия Ангела Меркел. След смяната на министъра на отбраната и пристъпите на треперене по време на публични събития, 65-годишният политик и съпругът й Йоахим Зауер се наслаждават на почивката си в Зулден (Южен Тирол).

 

 

Зулден е италианско село с население от 400 души. От няколко години в него живее и легендарният алпинист Райнхолд Меснер, с когото Меркел е приятел.

 

Селото е идеално за спокойна семейна почивка. Меркел проговори за състоянието си след поредния пристъп До Южен Тирол германският канцлер винаги се придвижва с хеликоптер. От Байройт, където миналата седмица посети Вагнеровия фестивал, в понеделник Меркел кацна на летището в Инсбрук. За да се придвижи до Зулден, тя използва автомобил.

 

В спокойното селце Меркел се отдаде на пълен релакс. В медиите се появи снимка, на която тя надига чаша вино в ресторант. Освен германския канцлер, в Южен Тирол в момента се намира още един влиятелен политик – президентът на страната Франк-Валтер Щайнмайер, пише Блиц.

loading...

Реклама

Реклама