Главни Спорт

Страховито признание! Тя разкри за нещо ужасяващо и обвини мъртвец за това

Ашли Уагнър
Да разпространим новината

Страшни признания направи американската фигуристка Ашли Уагнър в последното си интервю. Тя обяви, че на 17 години е станала жертва на сексуален тормоз по време на тренировъчен лагер и обвини самоубилия се преди няколко месеца свой колега Джон Кофлин (на снимката по-долу) за това.

Уагнър разказа, че си е легнала уморена след купон и първоначално е помислила, че 22-годишният Кофлин просто няма къде да спи след партито.

„Усетих, че някои ляга до мен, но не се изплаших, защото бяхме много хора, а нямаше къде да се спи. Бях твърде уморена, за да задавам въпроси. В един момент обаче усетих, че ме целува по врата. Бях на 17, не знаех какво иска да прави с мен. Направих се на заспала, защото много се уплаших. Тогава отворих очи и му казах да спре. Той го направи и излезе от стаята, но дълго след това не можах да забравя случилото се“, разказа Уагнър.

Припомняме, че в началото на годината 33-годишният фигурист беше намерен мъртъв в дома си, само дни, след като беше изхвърлен от спорта за обвинение за сексуално насилие над фигуристки.

loading...

error: Забранено е копирането