Главни Любопитно

Спират за осем часа водата в центъра на София

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Заради подмяна на пожарен хидрант и спирателен кран на ул. „Перник“, „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването от 10 до 18 ч. в жк. „Зона Б-19“ в района на:

 

– бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Перник“, ул. „Алдомировска“, бул. „Тодор Александров“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Перник“.

 

Във връзка с диагностика на уличен водопровод на ул. „Студен кладенец“ в местност Гърдова глава се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на: ул. „Студен кладенец“ от ул. „Булаир“ до ул. „Клек“, ул. „Клек“, ул. „Булаир“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Студен кладенец“ ъгъла с ул. „Булаир“.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството – http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

loading...