Главни Новини

Спартански ще се бори за втори кметски мандат в Плевен

Да разпространим новината


Георг Спартански ще се бори за втори кметски мандат в Плевен. „Ще се кандидатирам чрез гражданска подписка и инициативен комитет, защото съм зависим от гражданите на общината, те са моят работодател“.

Решението си той обяви пред девиза на града „Със сърце за Плевен и с Плевен в сърцето“. Спартански обясни, че след регистрацията на инициативния комитет в Общинската избирателна комисия, ще се проведе подписка в подкрепа на кандидатурата му и тя трябва да събере минимум 2000 валидни подписа на избиратели от общината.„Ще участвам в битката като кандидат на гражданите на Плевен. Събирането на подписи ще е и тест как плевенчани се отнасят към работата на екипа ми и моята през последните 4 години“, каза той. И отчете, че през мандата е изпълнен голям обем работа.

А за следващия са заложени проекти, заслужаващи да бъдат реализирани в името на Плевен. „Като отговорен човек държа да довърша започнатото от мен. Както досега, управлението няма да е монолог, а диалог с гражданите на Плевен.

Ще продължа да водя денонощно този диалог с обяснения и аргументи защо е необходимо това, което правим. Защото само диалогът с гражданите ги превръща в управляващи и ражда добри плодове“, заяви Спартански. За да обяви кандидатурата си, той избра Деня на Съединението с мотива „заедно сме по-силни и можем повече“.

Абонамент за печатен или електронен „24 часа“, както и за другите издания на Медийна група България.


Източник

loading...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com