Главни Новини

Снимки 18+ възмутиха политическия елит – България

Да разпространим новината
Кандидатът за кмет на София арх. Борислав Игнатов   

Източник:
БГНЕС

П редизборната кампания все още не е започнала, но първият скандал вече е факт. Сайт публикува интимни снимки 18+ на приятелката на кандидата за кмет на София от „Демократична България” арх. Борислав Игнатов.

Кадрите предизвикаха вълна от възмущение и гневни реакции от страна на политическия елит. Министър-председателят Бойко Борисов беше сред първите, които осъдиха действията на медията.

„Не приемам опитите чрез публикуването на лични снимки на едно момиче да се уязви кандидат за кмет на София. С подобни похвати се прекрачват граници, които досега не са били преминавани. Бил съм атакуван многократно по подобен начин. Не приемам такъв тип действия и категорично ги осъждам”, написа премиерът в социалната мрежа Фейсбук.

Настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова също коментира скандалната публикация: „Има граници, които не могат НИКОГА да бъдат прекрачвани – това са границите на човешкото достойнство.

Опитът да се уязви един от кандидатите за кмет на София по такъв отвратителен начин, е не само недостойно, то убива смисъла от всичко, което правим. Казвам го като човек и жена! Изборите идват и заминават, но трябва да останем човеци!”.

Опонентът ѝ Мая Манолова също не закъсня с реакцията си: „Гнусните методи за правене на кампания от властта, достигнаха всички, които не са от властта. Това е очевидната истина. Разграничаването от себе си е особено психично състояние, което бих нарекла политическа шизофрения.

Солидарна съм с кандидата на Демократична България за мерзостта, която търпи. На мен ми се налага да правя същото и го разбирам добре. Някога се казваше, гущерът си отрязал опашката. Днес е останала само опашката. Отвратена съм. Нито една власт не предполага човек да падне толкова низко”.

От днес Манолова и нейният екип „изключват микрофоните си” за определен сайт (бел.ред. сайтът публикувал скандалните кадри). „Призовавам и всички останали кандидати да работят и да дават изявления единствено и само на медии”, каза Манолова преди заедно с Инициативния ѝ комитет да подадат документи за регистрация в Общинската избирателна комисия.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram


Източник

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com