Главни Общество

Служител в хотел на Арабаджиеви: Втори месец сме без заплати, всеки ни лъже

Служител в хотел на Арабаджиеви
Да разпространим новината

Служители в хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви се оплакаха, че заедно с други свои колеги са оставени без заплати втори месец.

Юлиян работи като поддръжка във въпросния хотел в Созопол.

Не сме получили заплати за август и за септември. Трябваше да ни ги изплатят от 10-то до 15-то число. Никой нищо не ни казва, всеки ни лъже. Аз не мога да си отида в Благоевград, защото нямам пари, заяви мъжът.

Вчера, като разбраха, че ще говорим по телевизията, по телефона ни казаха да напуснем хотела, да се махнем, добави Юлиян.

Лора, която е работила като администратор в същия хотел, обясни, че двамата са освободени с предизвестие.

Във включване по телефона пиарът на „Виктория груп“ Ангелина Ангелова, подчерта, че заплатите за май, юни и юли са изплащани без закъснения. На 12 август в медиите излезе информация за задържането на трима души в Бургаско с 500 000 лева. В случая ставаше въпрос за изтеглени от банка пари за регулярно изплащане на трудови възнаграждения. В момента се разглеждат детайлите и заплатите ще бъдат изплатени. Трудовите възнаграждения за септември са изплащани дори предсрочно. Хората ще се получат парите. Има обстоятелства, които са извън нас, заяви Ангелова.

Тя обеща, че служителите на хотела в Созопол ще получат заплатите си днес или утре.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com