Главни Любопитно

Слави влиза в политиката, създава партия „Няма такава държава“

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Шоуто в момента се излъчва по бТВ, но е на запис, а човек на Флагман е присъствал в залата

 

Слави Трифонов ще създаде своя партия – „Няма такава държава“. Това ще съобщи самият той след няколко минути в последното си предаване, което в момента се излъчва по бТВ, предава сега Флагман.

 

 

 

Както е известно шоуто е на запис, но агент на Флагман.бг, който е бил сред малцината присъствали в залата, разкри бомбастичната новина.

 

Шоуменът тръгва по пътя на Бепе Грило в Италия и смята да учреди собствено политическо движение, с което да участва в управлението на България.Слави Трифонов призна, че основният му мотив бил бламираният референдум за мажоритарни избори за параламент.

 

Припомняме, че през 2016 година над 3,5 млн.българи се подписаха под тази идея, но с процедурни похвати допитването бе отхвърлено от парламента. Никаква роля не изиграха и протестите на Слави и поддръжниците му пред парламента.

 

„Още тогава казах, че като политическата класа не иска да ни гледа отвън – ще ни гледа отвътре. Заради това създаваме политически проект, който по законен начин, всички решения от референдума, ще ги превърне в закон”, заяви Слави.

 

Социолози от години измерват влиянието на потенциална партия на гологлавия водещ. Стартът е добър – без да е обявил създаването на партия, печели симпатиите на между 4 и 5 % от участниците в различни социологически проучвания.

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано

Интересна Реклама