Главни Политика

Слави Трифонов със закана към опонентите си на политическия фронт

Слави Трифонов
Слави Трифонов
Да разпространим новината

Шоуменът Слави Трифонов, който обяви в ефир политическите си амбиции, направи любопитен коментар на случващото се през последните дни в медийната сфера.

Водещият пожела успех на неговите политически опоненти, но се закани да изпълни това, което е казал на 31 юли, когато бе и последното издание на „Шоуто на Слави“. Ето какво написа във „Фейсбук“ Трифонов: „Миналата седмица „Шоуто на Слави“ слезе от ефир, след като 19 години се излъчваше по bTV.

В последния епизод на предаването Слави Трифонов обяви гръмките планове, които има. А именно – да направи своя телевизия и партия, която ще се казва „Няма такава държава“. В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект.

И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект. От тогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това?

Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място. Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“.

loading...

error: Забранено е копирането