BGtop
Главни Общество

Славчо Велков: Десислава Атанасова показа фиш за заплатата си, който не е реален

Да разпространим новината

Десислава Атанасова показа фиш за заплатата си, който не е реален. За октомври са ми удържани почти 2 хиляди лева, от които 938 лева са за отсъствия от пленарна зала във връзка с дните, в които съм ходил за срещи и представяне на „Визия за България“. Това заяви в ефира на БТВ депутатът от БСП Славчо Велков.

Велков обвини в лъжа не само Атанасова, но и председателят на Народното събрание Цвета Караячнева. Според Велков тя е излъгала, като казала, че социалистите като гласуват и си взимат парите за деня. По думите му за за последния месец има над 15 поименни проверки и когато депутатът не е в зала му се пише отсъствие.

Десислава Атанасова от ГЕРБ се включи по телефона и заяви, че фишът за заплатата ѝ е публичен вече повече от седмица, а единственото което БСП е успяло да сътвори е да изпрати Велков да разпръсква неистини в национален ефир. „Много станаха лъжите, които БСП разпространяват в публичното пространство“, заяви Атанасова.

На въпрос от Велков дали тя ползва автомобил, Атанасова заяви, че ползва такъв, когато посещава изборния си район, но не в дните и часовете в които се гласува в пленарна зала.

Социалистът подчерта, че не е изпратен от БСП, а е поканен, за да коментира конфликтът между Русия и Украйна. „Това което се случи е провокация и тя успя, Тръмп се готви да отмени срещата с Путин и дори започна да говори за Северен поток 2. Това което стана и обявеното от Порошенко военно положение е смешно. Едно военно положение не може да повиши отбранителната способност и най-много може да се променят демократичните права. Няма никакви признаци, затова че Русия се готви да извърши военни действия срещу Украйна“, заяви Велков.

Той лично бил обект на украинското разузнаване, Велков бил в Крим и то за среща с Путин. „В същото време си седях кротко в парламента. Даже предишния посланик ми каза, внимавайте г-н Велков, ние знаем че отивате в Крим да се видите с Путин. Сега и да искам да кацна в Крим не мога“, заяви още той.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline