Главни Общество

Синът на падналата в дупка с вряла вода жена: В шок сме, ще съдим „Топлофикация“ до последно

Да разпространим новината

Майка ми е в шок, ще чакаме лекарите да кажат какво лечение ще бъде необходимо. Ще има поне още една операция. Ще има пластични операции. Това каза пред Нова телевизия Миран Юсеинов, син на падналата в дупка с вряла вода в Русе Нергиз Юсеинова.

loading...

Цялото семейство се чувстваме много зле. В шок сме. Ще съдим „Топлофикация“ до последно, подчерта младежът.

Прибирахме се към вкъщи. Аз отидох да си взема цигари и вървях след жена ми наши приятели. Докато ѝ кажа „мини надясно“, тя падна в дупката. Добре, че моят приятел я извади бързо. На място ѝ смъкнахме панталона, натъркахме я със сняг. След това дойде линейката и я закарахме в болницата, каза съпругът на Нергиз – Бейхан.

Той е категоричен, че дупката не е била обезопасена по никакъв начин.

loading...

Единственият сигнал при нас е получен в събота, каза зам.-началникът в „Топлопреносни мрежи“ в „Топлофикация-Русе“ Любомир Коларов. Наш човек е дошъл на мястото, но събота е почивен ден и ние разполагаме с минимален брой дежурни служители, а имахме други обаждания, посочи Коларов.

Такъв излив се получава често при топлопроводи. Предвидили сме да обезопасим мястото, но поради факта, че имаме още 12 обаждания през деня, трябваше да реагираме. Малшанс е, че се е случило преди да обезопасим, заяви Любомир Коларов.

При повреди реагираме при първа възможност, добави той.

От думите му стана ясно, че едва днес „Топлофикация“ ще започне ремонта на опасната дупка.

Реклами

loading...
loading...

Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.
Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.