Главни Общество

ШОК! Бившият МВР шеф Валентин Радев приет по спешност в болница

Да разпространим новината

Бившият МВР шеф Валентин Радев е бил приет по спешност в софийската Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Св. Екатерина” преди седмица, научи Lupa.bg от приятели на колоритния политик.

61-годишния Радев се почувствал изключително зле рано сутринта – имал силна болка в сърдечната област и повръщал. За щастие екс вътрешния министър запазил самообладание и някак си успял да се добере до болницата, където бил поет от лекарите. Оказало се, че Валентин Радев е получил инфаркт на миокарда. Политикът останал няколко дни в УМБАЛ „Света Екатерина” и претърпял хирургическа интервенция, преди да напусне болничното заведение. В момента Валентин Радев се възстановява в дома си, като лекарите са му предписали активна почивка.

Близки до бившия МВР шеф разкриват, че преди това Валентин Радев не е страдал от болести и имал кръвно на спортист, тъй като нито пушел, нито консумирал алкохол и водел здравословен начин на живот. Вероятна причина за инфаркта е свързана с напрежение или някаква стресова ситуация.

loading...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com