Главни Любопитно

ШОК! Арестуваха гаджето на Мегз!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Румен Рончев, любовникът на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз, отново е бил заловен да нарушава закона, съобщи пловдивския сайт „Трафикнюз“. Преди броени дни – на 25 юли в София, транспортния бос е бил спипан зад волана на тузарския си джип „Мерцедес“ G класа без да има шофьорска книжка, пише лупа..

Пътните полицаи веднага са свалили регистрационните табели на мутренския джип, шофиран от Румен Рончев, след като проверката им установила, че любимият на Мегз е без книжка от пролетта на 2018 г. Причината – множество неплатени наказателни постановления, около 20 на брой.

Заради нарушението транспортния бос от Пловдив рискува да загуби шофьорската си книжка за срок до 3 години. Това е поредният удар, стоварил се върху плещите на гологлавия тузар с шофьорски занаят. В началото на 2019 г. той бе арестуван за застрахователна измама, свързана с друг джип от същия модел. Тогава ченгетата установиха, че обявения за откраднат „Мерцедес“ от Мегз всъщност е задигнат от братовчед й и укрит в имот на гаджето й Румен в Раковски. Оказа се, че транспортния бос и любимата му просто решили да си купят нов джип с пари, прибрани от застраховката на обявения за откраднат стар.

И докато Рончев гниеше в ареста, любимата му Миглена Каканашева превзе офиса на транспортната му фирма в Пловдив. В драмата взе участие и жената на Рончев – Зорница, която в съдебна зала оповести, че Мегз й е откраднала мъжа с магия за любов. Зрелищните панаири в съда в Пловдив, устройвани от любовница и съпруга, засенчиха даже най-култовите епизоди на „Съдебен спор“. То не бяха клетви, припадъци, даже и юмруци се размятаха… После Румен Рончев излезе от ареста, поиска развод от жена си и заживя с Мегз, която май е бременна от него.

След като остана без книжка, че и без джип „Мерцедес“, а пък Миглена Каканашева също е без право да шофира (блъсна леко една баба в Раковски), възниква въпроса: Кой сега ще вози звездната двойка? И с какво?

loading...

Препоръчано

Реклама