Главни Криминални

Шестима пострадаха при масов бой в село Старосел

полиция
Да разпространим новината

Шестима са пострадали при масов бой в хисарското село Старосел. Сигналът за възникналото напрежение е подаден в 3:00 часа тази сутрин в местното РУП, съобщават от ОД на МВР – Пловдив.

Незабавно към мястото бил насочен екип от полицаи, който предприел действия за прекратяване на физическата саморазправа.

При последвалата проверка е установено, че от 21 часа предната вечер започнало голямо семейно тържество, към което се присъединили няколко мъже от друга фамилия. Конфликтът между тях е възникнал след употреба на голямо количество алкохол. В резултат на сбиването са нанесени материални щети по къщата. Медицинска помощ е оказана на ползвателите ѝ, 62-годишни мъж и жена, и на техен 26-годишен родственик. С наранявания са и тримата инициатори, на 23, 26 и 32 години, които са задържани с полицейска заповед.

По случая е образувано досъдебно производство и процесуално-следствените действия продължават под наблюдение на районната прокуратура. Обстановката в селото е спокойна, осигурено е полицейско присъствие до пълното възстановяване на обществения ред.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com