Главни Общество

Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за убийството в Русе

Да разпространим новината

Бившата съдийка от Софийския градски съд Румяна Ченалова се усъмни в информацията, изнесена от МВР и прокуратурата за арестувания в Германия за убийството на Виктория Маринова – Северин Красимиров. Според властите ДНК анализ и открити дрехи с кръв на убитата е доказал, че именно той е изнасилил и умъртвил журналистката от Русе.

“Да обобщим изнесените на пресконференцията факти и изводи:

1. Северин цяла нощ пил. Употребил голямо количество алкохол. Тежи около 50 кг.

2. Скрил се в храстите и изчаквал жертва /по думите на Маринов/, но пък престъплението е спонтанно /по думите на Цацаров/. Така чакал до обяд.

3. Виктория Маринова била с приятелки до 12:00 ч.

4. За времето до 12,11ч. / записи на тичащия Северин/ той извършил нападение, изнасилване и убийство. Хладнокръвно потърсил телефона и ключа от автомобила, даже и дреха на жертвата /като в сериал за сериен убиец/.

5. Със скорост на спринтьор, скривайки вещите се изнесъл от местопрестъплението. Алкохолът въобще не му пречил, щото бил боксьор.

6. Пристигайки в къщата решил да остави вещите на полицията за всеки случай. Щото ДНК-то, което му взели когато бил 10-годишен може и да не е сигурно.

7. След това разказал на леля си, че е извършил изнасилване и отпрашил към Хамбург. По-добре да не бяха говорили!”, написа тя в профила си във Фейсбук.

“Въобще защо в тази алея, където е станало това зверско убийство, няма патрулиращи полицаи? Защо е възможно това нещо да се случи в един български голям град? Това са въпроси, на които МВР трябва тепърва да отговаря и да вземе мерките за реорганизация. Продължавам да твърдя, че МВР се нуждае от мерки за реорганизация”, заяви още председателят на ПГ на “Обединени патриоти”.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline