Главни Криминални

Родителите на Викторио проговориха за убийствата на Дарина и едногодишната Никол

Да разпространим новината

Това, което е извършил, е ужасно. Не го оправдавам, каза пред Нова телевизия Лидия Александрова, майка на 26-годишния Викторио Александров, обвинен за убийството на бившата си приятелка Дарина и едногодишната им дъщеричка Никол.

За това той ще си получи наказанието. Но, питам ви, мили хора, знаете ли защо се е стигнало дотук? Някой от вас попадал ли е в такава ситуация? Каквото и да е станало между тях, няма никакво значение, няма го нашето ангелче Никол, каза майката на младия мъж.

Викторио цяла нощ ѝ пееше „Зайченцето бяло“, говореше ѝ, че е при нея. Всички, които ни познават, знаят че сме добри хора, възпитавали сме децата си в честност. Всички знаят колко сме обичали Никол и колко я обичаше баща ѝ, заяви Лидия Александрова.

Попитана какво би казала на сина си, тя заяви: „Че го обичам и че беше най-добрият баща на света. И Никол го знае, независимо къде се намира сега“.

Всички вие, които ще кажете „да, но е убил“, обуйте неговите обувки, живейте неговия живот и тогава го съдете, каза още майката на Викторио Александров.

Не мога да разбера как е успял да посегне на детето, заяви Детелин Александров, баща на обвинения за двойното убийство млад мъж. Той е наш син, независимо какво е направил. Независимо от тази грозна постъпка, ние сме зад него, добави бащата на Викторио.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама