Главни Новини

Принц Хари и Ед Шийран: Няма да мълчим повече! – Любопитно

Да разпространим новината

„Хората по цял свят наистина страдат“, казва принц Хари. Няма съмнение, че и Ед Шийран е съгласен.Източник:
Getty Images/Guliver

Двамата се появяват във видео, качено в Инстаграма на херцога на Съсекс. Те са се събрали, за да обсъдят важен световен проблем. Или поне така смята принцът, докато не чува думите на известния червенокос певец: 


„Хората по цял свят като нас страдат от шеги и подигравки. Ние и двамата сме червенокоси. И няма да мълчим повече“, казва Шийран и допълва, че се опитва да напише песен за проблема.


Леко смутен херцогът на Съсекс обяснява, че са се събрали, за да повишат осведомеността на хората относно Световния ден на психичното здраве, който беше на 10 октомври. 

След тази забележка носителят на „Грами“ изтрива заглавието на предполагаемата песен „Червенокоси, обединявайте се“ от лаптопа си. Там се вижда, че част от текста е щяла да бъде: 

„Негово кралско височество принц Хари и кралят на червенокосите Ед Шийран се събират, за да променят възприятията за хората с коса с цвят на марокански залез.“  

Шегата е оставена настрана и двамата завършват клипа с истинското съобщение за доброто психично здраве: „Уверете се, че никой не е принуден да страда мълчаливо. Всички сме заедно в това.“ 

Ед Шийран също сподели видеоклипа в собствения си Инстаграм и написа: 


„Аз и принц Хари искахме да се уверим, че не само днес, но и всеки ден вие ще се грижите за себе си, за приятелите си и за хората около вас. Няма нужда да страдате мълчаливо – споделете как се чувствате, попитайте как се чувстват другите и ги изслушайте, бъдете готови да помолите за помощ, когато се нуждаете от нея. Всички сме заедно в това.“


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.


Източник

loading...