Главни Свят

Приемни родители 15 години изнасилвали щерка си, за да им роди още три деца

Да разпространим новината

Жителка на Сан Антонио бе осъдена на 33 години затвор, след като тя и нейният съпруг изнасилвали приемната им дъщеря в продължение на 15 години и я принудили да роди три деца, които по-късно присвоили за техни.

Двамата бяха арестувани в началото на миналата година, след като 28-годишната Абигейл Алварадо разказа за ужасите, които понесла в детството си, предаде Daily Mail. Фото © Соцсети Появиха се шокиращи подробности за случващото се извън стените на къщата на Лора и Еузебио Кастило. Оказва се, че Лора построила малка църква в задния двор на дома им.

Тя мамела стотици хора, като ги убеждавала, че едно от родените деца било чуден лечител и можел да лекува рак. Еусебио, бивш сержант от американската армия, все още очаква процеса. Абигейл заяви пред полицията, че за първи път е била изнасилена, когато била на 9 години. Момичето било оставено от майка й, която била алкохоличка и после било осиновено от семейство Кастило, които живеели във военна база в Хавай. Почти веднага след осиновяването Еузебио започнал да я посещава нощем. Детето разказало всичко на приемната си майка Лора, но жената не й обърнала внимание и казала, че не й вярва. Фото © Соцсети През 2001 г. семейството се преместило в Тексас, а животът на Абигейл вече не можел да стане по-лош. Лора започнала да помага на съпруга си и да участва в изнасилването. Освен това съпрузите непрекъснато биели и обиждали дъщеря им, а по-късно искали да станат родители на децата й. Фото © Соцсети Първото дете Абигейл родила, когато била на 17 години. Тийнейджърката първо трябвало да скрие стомаха си, а след това да лъже, че е бременна от момче от съседно училище.

Второто дете се появило, когато тя била на 20-годишна възраст, а третато – на 23. Децата смятали, че Лора била майка им, а Абигейл – тяхна сестра. Фото © Соцсети През 2009 г. всички се преместват в Сан Антонио, където построяват църква в задния двор и в продължение на няколко години получават дарения от енориаши.

Хората вярвали, че едно от децата има лечебна сила. Именно тук Абигейл се срещнала с бъдещия си съпруг, който й помогнал справедливостта да спечели. Минали години, преди момичето да му каже истината и дори тогава се страхувало да се обърне към полицията. Фото © Соцсети Преломният момент настъпил през 2014 г., когато Лора била приета в болницата и всички смятаха, че умира. Тогава Еузебио каза на Абигейл: „Когато умре, ще бъдем сами. Ще се оженим, ще имаме още деца и ще продължим да строим параклиса“. В този миг момичето осъзнало, че вече няма да мълчи. Фото © Соцсети Лора и Еусебио незабавно избягали, а полицията ги открила две години по-късно. В момента Абигейл отглежда децата си със съпруга си и се е събрала отново с биологичната си майка. Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В СТАТИЯТА!

loading...

error: Забранено е копирането