Главни Общество

Победителят във ВИП Брадър: Последните седмици развих „Стокхолмски синдром“

Да разпространим новината

Аз не смятам, че в Биг Брадър може да намериш силното приятелство и спойка. Интересното е, че ние с Папи Ханс обаче успяхме да постигнем това.

loading...

Това каза в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия победителят в Биг Брадър Атанас Колев. „Последните две седмици развих „Стокхолмски синдром“ и сега гласът на Биг Брадър ми липсва. Ако трябва да бъда честен, очаквах 50:50 да спечеля. Сигурен бях, че с Папи ше останем двамата и ще се сборим. Стефан също имаше шанс, защото показа колко силна е любовта. Никой от нас не е от желязо, освен Стефан. Кулагин внасяше напрежение, но му хванахме цаката как да го игнорираме и това го смачка. Сега ми предстои наваксване в следването – четвърти курс медицина съм. Не съм мислил по въпроса дали ще правим нещо общо с Папи Ханс“, каза още Колев.

loading...

Заедно с него гост беше и друг от финалистите Константин Трендафилов – Папи Ханс. Не съжалявам за нищо в Биг Брадър. Струваше си участието. Научих уроци, които един ден ще ми влязат в употреба. Нападките на Кулагин и детските му заяждания бяха като китайската капка, но ние бяхме китайската стена и успяхме. Показахме, че в крайна сметка злобата не може да победи. Рано е да говорим за бъдещи проекти. Спали сме само един час“, разкри Папи Ханс.

Реклами

loading...
loading...

Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.
Inline
Харесайте ни! Така ще бъдете информирани и в час с нещата по света.