БГ Футбол Спорт

Огромен интерес за ЦСКА-София – Левски

ЦСКА-Левски
Да разпространим новината

Поради огромния интерес към билетите за дербито ЦСКА-София – Левски, което е утре (29 септември) от 17:00 часа на Националния стадион, касите на стадион „Българска армия“ ще работят извънредно днес, информира клубният сайт на „червените“. Всички желаещи ще могат да си закупят билети от касите до 21:00 часа, а при образуване на опашки от чакащи, служителите ще продължат да продават билети. Както е известно, билети няма да се продават в деня на мача.

Билети се продават на касите на „Армията“, фен магазина на стадиона, мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на „Арена Армеец“. В обектите, партньори на Тикетпро, билетите ще бъдат налични до 19:00 часа. Онлай продажбата на билети ще продължи до 23:59 часа днес. Всички, които си закупят билети онлайн, ще могат да си ги вземат преди мача само от фен магазина на „Армията“, уточниха от „червения“ клуб.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито. Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно. Феновете на ЦСКА-София ще бъдат настанени в секторите „А“ и „Г“, а гостуващите привърженици – в секторите „Б“ и „В“. Цената на билетите за „А“ и „В“ сектор е 15 лева, а за „Г“ и „Б“ – 10 лева.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама