Главни Новини

„Новите кметове“ в ефира на NOVA – Местни избори 2019

Да разпространим новината

В дните до местните избори, NOVA предлага на зрителите възможност да проследят най-важното от предизборната кампания. Решаващи дискусии, задълбочени анализи и сблъсък на идеи на основните претенденти са обединени в ефирната ни кампания „Новите кметове“.

Емблематичните лица на Новините на NOVA ще обиколят България, за да разговарят с хората, да чуят проблемите им и да търсят решения. През следващата седмица Ани Салич и Николай Дойнов ще бъдат във Видин, Плевен, Русе, Кърджали и Свиленград. Очаквайте техните репортажи и директни включвания за живота на хората в най-бедния регион на Европа, за икономическите двигатели в Северна България, за това какво кара българите да се връщат по родните си места и как се живее до границата с Турция, под заплаха от мигрантска вълна.

От 21 до 25 октомври Даниела Тренчева и Христо Калоферов ще бъдат в демографските и икономически първенци на страната – Пловдив, Варна, Бургас и Благоевград. Ще бъдат и в Сливен, за да разберат използва ли някой страховете на хората, за да печели предизборни дивиденти.

Поле за ярки полемики и нови решения на стари проблеми дават актуалните предавания „Здравей, България“ и „Плюс-минус. Коментарът след новините“. Водещите Аделина Радева и Виктор Николаев вече посрещат претендентите за кметските места в студиото на сутрешния блок. В оставащите дни до вота там ще премерят сили и лидерите на най-големите политически партии у нас.

Кузман Илиев и Владимир Сиркаров продължават да търсят плюсовете и минусите в предизборните стратегии на кандидатите за кметове. След като се срещнаха с основните претенденти в градовете Варна, Кърджали, Русе и Созопол, те ще се фокусират върху ключовата предизборна битка за столицата следващата седмица в студиото на „Плюс-минус. Коментарът след новините“. Основните акценти зрителите могат да проследят и във Facebook страницата на Новините на NOVA.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Google Play и AppStore.

За още актуални новини от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.


Източник

loading...