Главни Политика

Нинова с тежки думи за Димитър Желязков и закопчания общински съветник

нинова
Да разпространим новината

Лидерът на БСП Корнелия Нинова коментира ареста на Димитър Желязков – Митьо Очите и общинския съветник Бенчо Бенчев.

Именно в стая в хотел, наета от общинаря, бе арестуван несебърския бос в Истанбул. Соцлидерката използва социалната мрежа Фейсбук, за да внесе яснота за връзката на Бенчев с БСП.

Припомняме, че по-рано от Столетницата се разграничиха от него и призоваха за изключване от редиците на Общинския съвет.

Ето какво написа Нинова (публикуваме коментара й без редакторска намеса): „Димитър Желязков(Митьо Очите) е заловен в Истанбул в компанията на общински съветник от БСП и бивш депутат на ДПС. Логично се очаква реакция от нас, въпреки че Бенчев не е член на партията. Поисках информация кога, кой, как и защо е предложил този човек в наша листа преди години. И заваляха съвети: не се намесвай, не взимай отношение, прехвърли отговорността на местната структура, трай си и не понасяй негативи заради решение на предишното ръководство на партията. Разбира се – категорично отхвърлих тези препоръки. Бенчев незабавно трябва да освободи всички постове и да напусне общинския съвет на гр. Бургас. Този случай е образът на икономическо-политическа криминална спойка на интереси и пари. Той е ярък пример за модела на прехода.И не е единствен в страната. И не само, че няма да послушам съветите – да си мълча и да се сниша, а много категорично ще заявя : няма наши, няма ваши. На този модел трябва да се сложи край.“, написа Нинова.

loading...

Реклама

Facebook

Реклама