Главни Клюки

Наско заби ново гадже, ето как нарече Мария Илиева

Сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Победителят от последния сезон на „ВИП Брадър” Атанас Колев има ново гадже. Самият той потвърди новината, че е влюбен и щастлив, но отказа да сподели коя е жената до него, научи HotArena.

След като спечели риалити формата, Наско не може да се оплаче от липсата на фенки. Музикантът обаче е категоричен, че не се възползва от славата си и няма краткотрайни афери.

„Моята глава не може лесно да бъде завъртяна. Знам какво искам от живота, затова и дълго съм бил сам”, разказва Наско. Негови приятели издават, че приятелката му се казва Симона и е модел от Варна.

Двамата дори имат общи снимки в социалната мрежа, но засега не признават отношенията си, пише „България днес“.

През годините певецът бе обект на много клюки заради аферата с Мария Илиева. Самата изпълнителка никога не е коментирала връзката им, но той признава, че са били заедно известно време.

Илиева дори го продуцираше, но изтри записите му и забрани да се излъчват, като заяви, че не са спазени уговорки между двамата, пише „България днес”.
„Публично никога не съм говорила за този казус. Атанас беше в „Стерео стая” и по моя преценка, както и на колеги продуценти, той беше изключително добре развиван и продуциран професионално.

В един момент не бяха спазени уговорки, а професионалната отговорност се разми и изчезна. Това създаде немалко проблеми на компанията и ние счетохме, че направената инвестиция в тези проекти няма как да бъде върната, след като вече не работим заедно. И е абсолютно ненужна”, коментира преди време Илиева.

Тя така и не потвърди връзката помежду им, но самият Колев е категоричен, че такава определено е имало.

„Мария Илиева е минало. Нищо повече няма да кажа, защото имам нов живот”, признава Наско.

marica.bg

loading...

Харесайте ни във Фейсбук и бъдете винаги информирани

Препоръчано