BGtop
Главни Криминални

Младият баща, нокаутирал сириец на пътя, проговори за екшъна

Да разпространим новината

Мъжът, който нокаутира шофьор на пътя в столичния квартал „Света Троица“, разказа за случая пред Нова телевизия. 24-годишният Николай отвърна на ударите на сириец, който го нападна с юмруци пред очите на приятелката му и 8-месечното им бебе. Николай твърди, че е действал при самозащита.

Мисля, че всеки един човек на моето място би го направил, след като отзад стои цялото му семейство и има секунди да реши какво да направи в тази ситуация, разказва Николай.

Семейството пътувало с автомобила си за вкъщи, когато шофьор с джип засича колата им.

След като ме засече, реших да не му давам път. Успя да ме настигне и нарочно успя да удари колата ми два пъти. Изкара ме директно от шофьорската ми седалка и започна с удари, с бутане. С един удар се случиха нещата. За съжаление момчето падна лошо на земята и си удари тежко главата, разказва още Николай.

Другият шофьор – 40 годишният Насай Махмуд, е сирийски гражданин с белгийски паспорт. От години живее в страната ни.

Човекът го предупредих поне два пъти, че съм с бебе в колата и не искам нищо. Но той каза, че не се интересува от това нещо. Просто в погледа му имаше единствено и само агресия, казва Николай.

След случилото се той е задържан веднага. 24 часа по-късно е освободен с мярка „подписка“. На Николай са му повдигнати обвинения за нанасяне на средна телесна повреда.

Мисля, че трябва да има някаква справедливост и да се види, че всичко е било с цел самозащита и не съм имал никакъв изход, казва той.

Състоянието на Насай Махмуд е стабилизирано и няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline