Главни Инциденти Свят

Мечка откъсна главата на ученичката Соня заради ….

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Тя била отлична ученичка. Приятелите й я обичали и само след две седмици щяла да отпразнува 15-я си рожден ден.  Соня Чернигова от малко селце от република Комийск в северната част на Русия загинала трагична.

Апетитът й за сладко й коствал живота.  Привечер тя отишла до местния магазин да си купи шоколад, но връщане я нападнала и разкъсала мечка.

Мъртвата Соня била намерена от местни младежи. Била толкова обезобразена, че никой не я познал. Те извикали полиция. Дори и бащата трудно познал, че това е неговата Соня – главата на момичето била почти откъсната от тялото, със следи от зъби и разкъсана кожа.

„Не можех да повярвам, че гледам своето момиченце.

Накрая позвъних на нейния телефон и той започна да се чува от окървавеното яке на трупа. Чак тогава вече ми стана ясно, че това наистина е детето ми“, разказва съкрушеният родител.

Местните си мислели първо, че Соня е станала жертва на глутница вълци. Но ловците след това идентифицирали следите по земята като от мечка.  Станало ясно, че мечката е нападнала момичето, примамена от миризмата на шоколад. Предполага се, че това е особено голям екземпляр.

Blitz.bg

loading...

Препоръчано

Реклама