Главни Криминални

Мъж дефлорира 13-годишно момиченце в ромската „Пич махала“, причината е ужасна

полиция
Да разпространим новината

20-годишен младеж е задържан за 24 часа за блудство с 13-годишно момиче.

Сигналът за непристойните действия на младежа е подаден от майката на малолетната, която живее в ромския квартал в Дупница “Пич махала”. 20-годишният Алберто М. и момичето се срещали често. За пореден път в понеделник вечерта той я взел от махалата с личния си автомобил и я закарал до стадиона, който е в близост до “Пич махала”, пише struma.bg.

По време на любовни ласки момичето е дефлорирано, но без полов акт, съобщават от Спешен център -Дупница. Като се прибрала вкъщи, тя съобщила на майка си какво се е случило и жената подала сигнал на тел 112. Алберто М. е задържан в дома си в кв. “Ценеви”. След като дал показания пред дознател, е освободен.

Повдигнато му е обвинение за блудство. Пред разследващия полицай Алберто заявил, че е лудо влюбен в момичето, но майка й не била съгласна да се оженят и той направил това, за да принуди майката да се съгласи да създадат семейство. Близки роднини на обвинения в блудство Алберто съобщиха: „Алберто много обича момичето. Не може да диша без нея. Говорихме му да не прави глупости, но той не ни послуша”.

loading...

error: Забранено е копирането