Главни Свят

Майката е на 57, дъщерята – на 34, а изглеждат като сестри. Ще познаете ли коя коя е? (Снимки)

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Андреа и Шарън полагат и много усилия, за да подведат хората. Наскоро жените промениха цвета на косата си и си направиха еднакви прически. Може би си мислите, че майката е на снимката вдясно, но всъщност дъщерята е със сивата коса.

Андреа живее в Хавай, а Шарън – във Вашингтон, но и двете работят като фризьори. Когато е възможно, дамите ходят заедно на тренировки и на пазар. Дъщерята винаги помага на майка си с избора на дрехи, така че визията на Малчевски-старша е младежка и неподправена.

майка и дъщеря еднакви

Майка ми обича да носи тесни миди рокли, но никога не носи мини поли като мен.

Шарън разкрива, че тайната на младостта й е в здравословния начин на живот и правилното хранене. Веднъж седмично тя организира дълги кросове около града и само от време на време си позволява да похапне шоколад.

Андреа помага на майка си да поддържа младостта си – избира ѝ добра козметика и овлажняващи средства, а също така я съветва да нанесе слънцезащитен крем преди да излезе.

Шарън се омъжва за бащата на Андреа през 1982 година. Оттогава са минали почти 40 години, но мъжът сега е по-доволен от външността на жена си, отколкото преди.

Съпругът ми Роб казва, че изглеждам по-добре отпреди 37 години, когато се оженихме.

майка и дъщеря като сестри

Освен дъщеря, Шарън има 32-годишен син, Джейсън, както и двама внуци. Децата харесват, че баба им обръща много внимание на външния си вид, а самата Малчевски, според нея самата, обича да изглежда бляскаво.

Шарон и Андреа Малчевски

loading...

Препоръчано

Реклама