Главни Криминални

Марин Марковски за убийството на младата журналистка: Това е предизвикателство към полицията

Да разпространим новината

Това е предизвикателство към полицията. В такъв момент тя трябва да покаже знание, опит и трудолюбие. Необходимо е сериозно събиране на доказателства от местопрестъплението.

Това заяви в студиото на “Здравей, България” по Нова телевизия адвокат Марин Марковски във връзка с жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова.

,,Цялото местопрестъпление трябва да се изсмука. Има ли следи, косми, фасове… Огледът е много важно и решително нещо. Всичко трябва да се огледа”, допълни той.

,,Категорично, ако бъде открит ДНК материал, това означава, че извършителят е оставил личната си карта на местопрестъплението. За целта има ДНК банка за престъпници. В тази връзка според мен щяха да са го арестували вече, ако бяха попаднали на ДНК”, коментира Марковски.

,,Конструирането на една версия, която изглежда правдоподобна, не трябва да излиза по медиите, защото убиецът също ще следи темата”, смята той.

По думите му убиецът ще бъде открит, но полицията задължително трябва да бъде дискретна в този тежък случай.

,,За съжаление понякога от преизподнята излизат такива зверове, които само носят човешки образ”, завърши адвокат Марковски.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline