Главни Любопитно

Махнаха и Искра Ангелова от БНТ

БНТ
Да разпространим новината

Още едно знаково предаване на БНТ е свалено от ефир, научи Lupa.bg от свои хора в телевизията. Новият директор на държавната медиа Емил Кошлуков е прекратил договора на „Пиано бар „Нощни птици“, което от години се излъчваше в петъчната вечер на канала.

Освободена е водещата Искра Ангелова, както и целия екип на предаването. Шоуто е било външна продукция, а бюджета не е бил от най-високите. Предаването си имаше вярна аудитория и се радваше на един от най-високите рейтинги в БНТ. Това обаче не му е помогнало да се задържи на екран.

Кошлуков се аргументирал, че телевизията е в практически фалит и няма никаква възможност да плаща за „толкова скъпи предавания“. Иначе харесвал и водещата, и предаването, но на този етап нямало как да се продължи излъчването. Само преди седмица БНТ оповести, че спира „Стани богат“ и съкращава наполовина бюджета на кулинарното предаване с Ути Бъчваров „Бързо, лесно, вкусно“.

Малко по-късно стана ясно, че от „По света и у нас“ е освободена след 35 години стаж легендарната водеща Радина Червенова. Тя е съпруга на доскорошния директор на БНТ Коко Каменаров. Преди година Червенова слезе от екран заради сериозен здравословен проблем, който е вече преодолян.

lupa.bg

loading...

Реклама

Facebook

Реклама

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com