Главни Общество

Лоши новини за състоянието на Ламбо, борят се за живота му, лекарите не дават добри новини

Да разпространим новината

Актьорът Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома. Това съобщиха източници, цитирани от Нова тв. По-рано, както писа БЛИЦ, се съобщаваше, че актьорът е изпаднал в кома, но причината не бе известна със сигурност. Лекарите във Военно-медицинска академия се борят за живота на Стефан Данаилов.

Новината беше потвърдена от източници, пише „Монитор“. Легендата на българското кино и театър бе приет в лечебното заведение в началото на месеца с усложнения след вирус. В последствие стана ясно, че е развил белодробна емболия и е трябвало да му бъде направена пункция. Вчера обаче състоянието му рязко се е влошило и той е изпаднал в безсъзнание, според данни на Монитор. От ВМА отказаха отказаха всякакви коментари, в това число и дали е в съзнание. След инцидент през август Ламбо бе приет по спешност в болница в Бургас, където му беше направена операция на тазобедрената става. След допълнителни изследвания през септември на големия артист бе назначена рехабилитация във военния санаториум в Хисаря.

Въпреки това той се върна на сцена и дори игра в няколко постановки, където героят му е в инвалидна количка. За целта беше придвижван в провинцията с медицински бус, оборудван като линейка и придружаван от сестра, която да наблюдава състоянието на легендата. Данаилов страда от паркинсон, високо кръвно и сърдечни проблеми. Преди време преживя и онкологично заболяване като заради възстановяването си цели 5 години не се бе качвал на сцена. Направи го отново през юни тази година – при това на скутер на сцената на Народния театър. Той бе част от екипа на „Актрисата“ и влезе в ролята на застаряващ любовник с вид на хипи, с дълги сиви коси и с фланелка „Аз победих анорексията“.

loading...

error: Забранено е копирането