Главни Спорт

Левски-Ружомберок

Да разпространим новината

Тази вечер от 19:30 часа българско време срещу словашкия Ружомберок. На карта столичани са фаворити, но не един и два пъти през последните години родният гранд отпада от съперници, които нямат никаква традиция в евротурнирите. Третият в Словакия има общо 16 мача в своята история в турнирите, докато Левски излиза в своя мач №203. Хубчев, който продължава да очаква нови играчи от своите шефове, не може да разчита на наказания си голмайстор Станислав Костов, както и на контузените Николай Михайлов, Дени Алар и Холмар Ейолфсон. Младият Атанас Кабов пък остана извън групата от 19 футболисти.

Много фенове се очаква да подкрепят Левски, след като отпуснатата квота от 450 бройки за 5000 стадион на домакините беше разпродадена моментално. 170 човека ще пазят за реда по трибуните и около стадиона. Очакват се фенове без билети за сектора за гости също да пристигнат в Ружомберок, за да дерат гърла за Левски.

Вероятни състави:

РУЖОМБЕРОК: Крайчирик, Чурма, Масло, Йонец, Мойзиш, Такач, Косе, Хашек, Гал Анджезли, Костадинов, Новотни

ЛЕВСКИ: Милан Миятович, Живко Миланов, Янис Каргас, Нуно Рейш, Иван Горанов, Кали Тиам, Мартин Райнов, Илия Юруков, Давиде Мариани, Станислав Иванов, Паулиньо

Съдия: Петри Вилянен (Финландия)
Стадион: „Под Чебратьом“
Начало: 19:30 часа

loading...

error: Забранено е копирането