Главни Инциденти

Кола се вряза в магазин, собственикът твърди, че е открадната

Да разпространим новината

Лек автомобил се вряза в магазин за хранителни стоки в село Пороминово, община Кочериново, област Кюстендилска, съобщава БГНЕС. Собственикът на колата обявил, че е открадната.

Инцидентът станал в 3 часа след полунощ в неделя на главната улица в селото. На „У“-образно кръстовище, вместо да завие наляво, лекият автомобил се качил на тротоара, съборил маси и чадър, след което се врязал в стената на магазина.

Собственикът на магазина пристигнал 10 минути след удара, в колата нямало водач, тя била заседнала в чадъра.

„Знаехме на кого е колата, човекът спеше, едвам го събудихме. Вечерта беше на бира на масите пред магазина“, каза собственичката на магазина за хранителни стоки. Според нея не може човек, блъснал колата си преди 10 минути, да заспи толкова бързо.

Собственикът на колата, който е от София и живее в наследствена къща, се сетил, че вечерта оставил ключовете в автомобила.

Младежи разказали, че след полунощ видели на няколко пъти автомобилът да минава през селото, но бил управляван от пълен и плешив мъж, който не отговаря на описанието на собственика на колата.

Взета му е проба за алкохол, но по неофициална информация дрегерът е показал 1.3 съдържание на алкохол в издишвания въздух.

Стената на магазина, от която имало избити тухли, в неделя е измазана, деформирана е решетъчната врата към търговския обект.

Лекият автомобил, изоставен на 20 м от магазина, е обработен за отпечатъци. Работата по случая продължава в РУП-Рила, уведомен е дежурен прокурор, съобщиха от пресцентъра на ОДВНР-Кюстендил.

loading...

error: Забранено е копирането