Главни Общество

Клип с пияни от сутринта жени, разнасящи голо бебе по улиците на София, възмути социалните мрежи (видео)

Да разпространим новината

Видео с две пияни жени, които държат полуголо бебе на улица в София в ранните сутрешни часове, възмути социалните мрежи.

На клип, публикуван в социалните мрежи, се вижда как жена на средна възраст държи пеленачето с едната си ръка, а в другата носи бутилка алкохол. До нея стои момиче, което твърди, че е майка на детето. Тя също е във видимо нетрезво състояние. В един момент тя взема бебето от придружителката си, при което се вижда, че то е облечено само с блузка, а крачетата му са боси. Действието се развива към 7 ч. сутринта, отбелязва Христо Ганчев – човекът, заснел видеото.

Той се представя за полицай и изисква личните документи на жените. По-младата обаче показва акт, съставен ѝ от униформени, именно за това, че няма документи за самоличност.

„Представих се за полицай, за да взема личните данни на жените и да ги предоставя на органите на реда”, пише Христо Ганчев.

Здарвейте на Всички заинтересовани! БОГ Е ВЕЛИК!!! 1Петрово 3:12Защото очите на Господа са върху праведнитеи ушите Му – към тяхната молитва;но лицето на Господа е против онези, които вършат зло."Пиша Ви последна Радосттна информация!Получена от СДВР в 14:03ч Бебенцето е в Болница, отнето от тези жени, стабилизирано , като подробности ще научите в новините и на страницата на Господари на Ефира.БЛАГОДАРНОСТИ на:-ПЪРВО НА БОГ-Господари на Ефира-Агенция за закрила на детето-СДВР-Бърза Помощи не на последно място на Всички Вас, познати и не познати за споделянето!Явно има светлина в тунела и Бог на когото да сме благодарни и ВИНАГИ да разчитаме!Моля СПОДЕЛЯТЕ!!!Не ЖЕЛАЯ ПУБЛИЧНОСТ ИЛИ СЕНЗАЦИЯ!МЕЧТАЯ ДА СЕ ВЗЕМЕ ДЕТЕТО И ДА Е В СИГУРНИ РЪЦЕ! Белкем го види някоя ИНСТИТУЦИЯ в тази прекрасна татковина.Потресен съм!Държа да отбележа нещо много важно а именно това че представяйки се за полицай беше с цел да взема личните им данни и да ги предоставя на органите които ще вземат мерки!

Публикувахте от Hristo Ganchev в Сряда, 31 октомври 2018 г.

loading...

About the author

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: [email protected]

Реклама

Facebook

Реклама