BGtop
Главни Политика

Кирил Добрев категоричен: БСП няма черна каса

кирил добрев
Да разпространим новината

„Купува ли си правителството парламентарна подкрепа и има ли опити да се купят изборите година преди местния вот“? Това попита Кирил Добрев от БСП на брифинг на партията.

Въпросът му е във връзка с начина на разпределение на парите между общините. За най- бедните райони няма, за майките няма, но за асфалт в село с 200 човека има, каза той.

Добрев изрази недоволство от начина на разпределение на средствата и от това, че БСП се третира като треторазрядна партия.

Кметът на Троян Донка Михайлова заяви, че кметовете на БСП настояват за спешно и извънредно заседание на НСОРБ. „Искаме публичност на критериите, по които се разпределят средствата между общините. Правителството дължи компенсации на над 2 млн. български граждани“, каза Михайлова.

„БСП няма черна каса. Единствените средства, които Бенчо Бенев е давал са 70 лв. месечна вноска. БСП получава добра субсидия. Всички мероприятия на БСП се финансират от субсидията, която получаваме като парламентарно представена партия. Всички останали приказки са в сферата на някой каза – друг чу. Ако някой е получавал средства от Бенчо Бенев и си мисли, че е БСП – греши“, каза Добрев относно скандала около Бенчо Бенчев.

Пресконференция на БСП

Публикувахте от Novini.bg в Вторник, 7 август 2018 г.

Дарение

Подкрепете нашият независим сайт с колкото решите. Всяко дарение е важно за нас.
Източник:

novini.bg

Димитър Петров

Име: Димитър
Фамилия: Петров
Местоположение: град София, България
Майчин език: Български
Други езици: Английски, Руски
E-mail: office@action-news.bg

Facebook

Дарете за качествените новини

Реклама

Inline
Inline