Главни Инциденти

Извращение! Мъж блудствал с парализирана след инсулт жена

Да разпространим новината

Мъж от Оряхово, блудствал с парализирана след инсулт жена, ще бъде изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. Днес районната прокуратура в Оряхово е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 62-годишния М.Б. за извършени от него блудствени действия спрямо трудноподвижна възрастна жена, пише „БулНюз“.

М.Б. живее в Оряхово, като бил в добросъседски отношения с 70-годишна жена, която през септември 2017 г. получила исхемичен мозъчен инсулт. Вследствие на заболяването си тя не могла да се придвижва сама и за болната се грижели синът й и домашен асистент.
Окол 16 часа на 13 декември миналата година възрастната жената била сама в дома си и гледала телевизия. Неочаквано в стаята й влязъл съседът й – обвиняемият М.Б., който бил във видимо нетрезво състояние. Той веднага се насочил към леглото й с вулгарни заявления започнал да извършва блудствени действия без съвкупление с безпомощната жена. Тя се опитала да го отблъсне, но поради заболяването си съпротивата й била неефективна. Насилникът блъснал пострадалата, при което тя паднала по гръб на леглото. В състояние на уплаха тя започнала да вика за помощ, но това не спряло М.Б.
По същото време се прибрала живеещата наблизо сестра на жената, която чула виковете й и се насочила към дома й. При внезапната й поява обвиняемият бързо излязъл. Веднага след това бил подаден сигнал до органите на реда. Вследствие на преживяното възрастната жена се почувствала зле и била транспортирана за оказване на спешна медицинска помощ.
Пострадалата била освидетелствана от лекар, при което били установени отоци в областта на лицето и кръвонасядания на различни места по тялото й.
Разпитан в хода на досъдебното производство М.Б. не се признава за виновен като дава противоречиви обяснения за случилото се.
Предстои наказателното производство срещу него да продължи в съда.

loading...

error: Забранено е копирането