Главни Свят

Изверг изнасили 16-годишната си доведена дъщеря! Тя се самоуби, след като бе пуснат

Да разпространим новината

16-годишната Джорджия Уолш от Кент, Англия, е била изнасилена от 36-годишния й пастрок. Момичето не могло да издържи напрежението и се самоубило, след като насилникът й бил освободен под гаранция.

Това предаде британският в. „Телеграф“. Брет Конъл изнасилил момичето една нощ, когато то било на 14 години. Детето имало психологическа травма, тъй като не могло да живее нормално след такова престъпление. Момичето осъзнавало, че се случва нещо ужасно, но дори не могло да говори за това.

Но един ден Джорджия отвори душата си пред майка си. Според г-жа Конъл дъщеря й треперила и ридаела, когато разказвала за ужасните събития.

Страхувала се, че майка й няма да хареса това, което чува. После отишли при полицията. Извергът бил задържан, но след това – освободен под гаранция. 16-годишното момиче не могло да се справи с емоциите и решило, че само смъртта ще го спаси от болката. То се самоубило и оставило сърдечна бележка.

„Не мога повече, нервите ми са толкова напрегнати заради тази ситуация, че не мога да се контролирам. Денонощно се чувствам виновна за случилото се“, написала Джорджия. Тя написала и нещо на своя истински баща: „Увери се, че това копеле гори в ада заради това, което направи“. В крайна сметка след трагичния инцидент, който гръмна в медиите и потресе обществото, полицията направи ново разследване. Мъжът бе обвинен и в други сексуални нападения и бе осъден на 9 г. затвор.

Превод: БЛИЦ

loading...

error: Забранено е копирането