Главни Клюки

Гринго за раздялата със Софи: Биехме се, но още я обичам!

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели във фейсбук, за да разберат и те

Бившият съпруг на Софи Маринова – Тодор Давидов, известен повече като Гринго, е убеден, че интриганти и завистници са виновни за раздялата му с певицата. В същото време той категорично отхвърли като несериозни твърдениятa на досегашната си половинка, че е отправял заплахи към нея да я залее с киселина.

Напротив, той и досега изпитвал силни чувства към Софи, но тя пожелала да скъсат. Виновниците за това обаче най-вече били хора от нейното обкръжение.

„Откакто сме със Софка искат да ни разделят. От големи клечки до разни мишкари. Толкова злоба и завист се изляха към нас. Понеже тя не е имала такъв мъжкар край себе си, много хора й завидяха, просто не искаха да има такъв човек до нея“, обясни Гринго пред TrafficNews.

Той призна, че с певицата често имали проблеми и разправии, но той имал много здрава психика и винаги й казвал, че нещата ще се оправят. Гринго не отрече, че е посягал на Софи, но според него тя била далеч по-агресивна.

„Ние със Софка скачаме и се бием. Когато й посягам, тя ме цели с каквото намери“, обясни Гринго пред екипа ни.

Само месец след звездната сватба двамата обявиха официално пред медиите, че предстои развод. Софи направила първата крачка към решението за раздяла, а той се е съгласил без колебания, твърди бившият й.

„Докато бяхме заедно, постоянно си говорихме и за сватба, и за бебе. За тия четири години тя веднъж направи и аборт. Беше в началото на запознанството ни, още на четвъртия, петия месец. Тогава пак се скарахме и тя отиде и направи аборт“, каза още пред TrafficNews бившият съпруг на Маринова.

Припомняме, че само ден по-рано ромският славей, както е наричана от почитателите си, беше намерена от екипа ни точно в момента, в който попълва жалба в полицията срещу Гринго заради постоянни заплахи.

Тогава Софи разказа пред TrafficNews, че неведнъж е била жертва на насилие от страна на бившия й любим, но чашата преляла, когато той започнал да заплашва и сина й Лоренцо. Гринго пък отрича да е в лоши отношения с детето на любимата си, даже напротив – твърди, че двамата поддържат контакт.

„Просто свърши любовта. Той стигна далеч с това, че ме заплаши да ме залее с киселина“, каза още пред TrafficNews гласовитата звезда.

loading...

Реклама

Реклама